2018. 09. 06.

Páros edzés, páratlan élmény! Mindketten imádni fogjátok Soltész Reni személyi edző gyakorlatait!

Minden edzés egyfajta kihívásként fogható fel. Van olyan, aki szereti egyedül végigküzdeni magát a feladatokon, míg mások inkább a párjukkal, barátjukkal, barátnőjükkel együtt járnak el edzeni. A páros edzésnek rengeteg előnye van. Ha egy gyakorlat végrehajtásakor össze kell dolgozni mással, jelentősen megnő a motivációnk és a kitartásunk. 

Íme néhány példa:

Kitörés helyzet tartása – Helyben magastérdemelés

Javasolt mennyiség: 30-30 mp bal-jobb kitörés helyzet tartása – 60 mp magastérdemelés

1.jpg

V-ülés közben medicinlabda átadás oldalirányba törzsfordítással

Javasolt mennyiség: 10-15 átadás oldalanként

2.jpg

Guggolás / Félguggoló helyzet tartása – Fekvőtámasz

Javasolt mennyiség: 10-15 db

3.jpg

A páros edzés során jobban meg lehet ismerni a társat, fény derül a gyengeségekre és az erősségekre. A közösen megélt erőfeszítés duplán hasznos: a kapcsolatfejlesztő hozadéka mellett fejlődik az kondíció is. Egy nehéz edzés során óriási támaszt és segítséget tud nyújtani egy olyan ember, akivel az élet más területein is együtt küzdetek meg. Ha pedig túlságosan megerőltettétek magatokat, használjátok ti is a nicoflex medi forte krémet az edzés utáni nyújtáskor. Amennyire izzasztó a páros edzés a testnek, annyira üdítő a léleknek! 

Tehetséges sportolók és edzők

A nicoflex medi forte krémet a legtöbb profi sportoló évtizedek óta felfedezte és azóta is alkalmazza. Rovatunkban megosztják veletek a tapasztalataikat és szaktudásukat, hogy a mozgás ne csak hatékony, sérülésmentesen is legyen.

Ismerjétek meg első vendégszerzőnket, Soltész Renit, aki örökmozgó gyerekként és kamaszként versenyszerűen atletizált, majd felnőtként okleveles edzőként folytatta sportolói hivatását. 

Author Teszt

Az oldalon sütiket használunk. Erre vonatkozó szabályzatunkat itt olvashatja.

nicoflex.hu