2019. 02. 07.

Nicoflex fit forte és relax krém
- Soltész Reni tesztje a hamarosan megjelenő termékekről

DSC00484-Ps-web-HD.jpg


A nicoflex medi forte kenőcsöt már versenyzői időszakomban is rendszeresen használtam. Bármikor beléptem az öltöző folyosójára vagy akár a csarnokba, mindig megcsapta az orromat a jellegzetes nicoflex illat. Már akkor sokan használták. Számomra öröm, hogy folyamatosan fejlesztésekre törekszik a gyártó, hisz mivel az alap terméke bevált hosszú éveken keresztül, így bizalommal nyúlok az újítások felé.

A két újdonságot, a fit forte-t és a relax krémet bő egy hónapja használom. Mindkét krémet sikerült többször is próbára tennem. Sajnos az utóbbi időben kínlódtam egy kisebb lábsérüléssel, ami akadályozott a heti edzések elvégzésében, ám megígértem egyik vendégemnek, hogy végigkísérem egy félmaratoni távon. Tehát a probléma eléggé összetett volt, hisz ha nem sikerül kezdenem valamit a szúró lábfájdalommal, akkor nem lesz belőle félmaratoni segítség.

A relax krémet már majdnem teljesen elhasználtam. Naponta 2-3 alkalommal kentem az érintett fájdalmas területet, továbbá segítségül szolgált két alkalommal egy masszőr is. A futást, készülést pihentettem, mert kénytelen voltam, hisz minden lépés fájt. Mi maradt? Krém, henger, masszőr. Két hét pihenést követően, a leesett friss hónak nem bírtam ellenállni, futnom kellett. Jöhetett a fit forte. Kimentem, és lám-lám minden csodás volt, a fájdalom elmúlt, végre csak a futásra tudtam figyelni! Kellemesen bizsergető érzést tapasztaltam a lábamban a krémnek köszönhetően, segítette a bemelegítést. A nagy próba a fit forte számára a félmaraton volt. Igaz számomra lassú tempóban telt a futás, ennek ellenére így is tartottam a fájdalom visszatértétől, de esze ágában sem volt megjelenni. A krémek beváltak.

Biztos vagyok benne, hogy a későbbiekben is használni fogom a bővülő termékcsaládot, hisz mindennapi tevékenységeim miatt szükségem van olyan termékekre, amik segítik a regenerációt és/vagy részt vesznek teljesítményem fokozásában.

Author Teszt

Az oldalon sütiket használunk. Erre vonatkozó szabályzatunkat itt olvashatja.

nicoflex.hu